Ajankohtaista

21.12.2020
Hyvää joulua! »
7.7.2020
Kiitos! »

”Ikäihmisten kaltoinkohtelu on esillä Tammelantorilla perjantaina”

Juttu Tamperelainen -lehdessä 15.6.

Valtakunnallinen Kätketyt äänet -päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Tampereella. Teemana on ikääntyneisiin kohdistuva taloudellinen kaltoinkohtelu, ja paikkana Tammelantori perjantaina. Tapahtuma alkaa kello 10 ja kestää kello 14 asti.

Tilaisuudessa puhuvat muun muassa apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki (vihr.) Tampereen kaupungilta, kansanedustaja Ilmari Nurminen (sd.), toiminnanjohtaja Satu Taiveaho Suvanto ry:stä, Lea Stenberg Vanhus- ja lähimmäispalveluliitto (Valli) ry:stä sekä vanhuusoikeuden asiantuntija ja tietokirjailija Anja Karvonen-Kälkäjä. Tapahtuman juontaa radiosta tuttu Satu Kotonen.

Ohjelmassa on paneelikeskustelu aiheesta ”Mummon markat turvaan – Miten torjua ikääntyneisiin kohdistuvaa taloudellista hyväksikäyttöä ja rikollisuutta?” Keskustelijoina ovat ylitarkastaja Riitta Heinonen Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastosta, professori Marja Jylhä Tampereen yliopistosta (gerontologian tutkimuskeskus), yksikönpäällikkö Minna-Liisa Luoma, Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta, asiantuntija Soili Nevala Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ry:stä sekä Veijo Niemi Sisä-Suomen poliisilaitokselta.