Kätketyt äänet Mikkelissä 13.6.2014

Mikkelissä vietetään Kätketyt äänet – päivää 13.6. lupsakasti omalla tyylillä! Mukaan on jo nyt haastettu yhdistysten vapaaehtoisia, geronomi ja sosionomiopiskelijoita, yhteistyökumppaneita, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, muistihoitajia, ystäviä, tuttavia ja ”kylänmiehiä”.

Nyt haluamme haastaa myös sinut! Voit tukea asiaa itsellesi sopivalla tavalla. Kampanjapäivään voi osallistua mm. pukeutumalla päivän teemaväriin purppuraan ja haastamalla ystävät ja työkaverit tekemään samoin, keskustelemalla kaltoinkohteluun ja turvallisuuteen liittyvistä asioista omalla työpaikalla ja asiakkaiden kanssa, lähettämällä tietoa päivästä yhteistyökumppaneille, käymällä ystävän tai tuttavan luona ja keskustelemalla/muistelemalla millaiset asiat tuovat turvallisuuden tunteen arkeen, tykkäämällä facebookissa Kätketyt äänet – sivua. Toivomme saavamme tietoa miten sinä ja sinun verkostosi osallistutte Kätketyt äänet -päivään, joten laita siitä meille viestiä tai kommentteja! pauliina.kinnunen@mikkelinseudunmuisti.fi

Vapaaehtoisille ja teemapäivään osallistuville järjestetään Mikkelissä infotilaisuudet VIOLA – väkivallasta vapaaksi ry:n tiloissa 27.5.14 klo 14.00 ja 17.00 (valinnaisesti voi osallistua toiseen). Ilmoittautumiset puhelimitse Viola ry:n Birgitalle puh. 0400-909650. Mukaan ilmoittautuneille tarjoamme mahdollisuuden jakaa kokemuksiaan 13.6. klo 15 torikahvien merkeissä.
Olet lämpimästi tervetullut!

Mukana Mikkelin kampanjan suunnittelussa ovat olleet Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry, Viola – väkivallasta vapaaksi ry sekä Mikkelin seudun Muisti ry:n VALMU-hanke.