Kätketyt Äänet kampanjapäivä on jo perinne Oulussa

Kätketyt Äänet kampanjapäivää Oulussa järjestelee Juuri-hanke. Juuri-hanke on Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry:n, Oulun Seudun Mäntykoti ry:n ja Oulun ensi- ja turvakoti ry:n yhteistyöhanke. Hanketta koordinoi Suvanto ry.

Tämän vuoden teemana on TURVALLINEN KOTI. Oulun Seudun Mäntykoti ry ja Oulun ensi- ja turvakoti ry järjestävät yleisötapahtuman Tuiran kartanossa, Kangastie 11. Tapahtuma kestää klo 12-15. Tapahtuman ajan yleisö voi tutustua erilaisiin näyttely- ja toimintapisteisiin: mm katsoa valokuvanäyttelyn ”väkivaltyön silmälasien” läpi, tutustua kuvakortteihin, joiden avulla kaltoinkohtelu on helpompi ottaa puheeksi, tutustua turvasuunnitelmaan, jakaa omia ajatuksiaan turvallisesta kodista, kahvitella ja jutella Hanketyöntekijöiden kanssa.

Kätketyt 2016

Tasatunnein on myös ohjelmanumeroita:

  • klo 12:00 tilaisuuden avaa stand up taituri Anna-Reeta. Anna-Reeta on itsekkin jo ikäihminen ja hänellä on meheviä ajatuksia ikääntymisestä ja vanhuspalveluista.
  • Klo 13:00 kuullaan Juuressa jo tutuksi tulleen nuoren miehen kauniita lauluja, joita on liikuttuneena joka kerta kuunneltu.
  • Klo 14:00 FT Päivi Mattsson järjestää virkistävän ”Hellitä hetkeksi” –tuokion

 

 

    Lue lisää 15.6. kampanjapäivästä Oulussa:

          Kätketyt Oulussa -16

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna