Ajankohtaista

21.12.2020
Hyvää joulua! »
7.7.2020
Kiitos! »

Kätkettyjen äänien päätapahtuman alustava ohjelma Mikkelissä on valmistunut

Yleisötapahtuma alkaa kauppakeskus Stellassa klo 9:00. Kampanjapäivän avaa Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen.Yleisötapahtumassa kuullaan Vanhustyön keskusliiton toiminnanjohtaja Satu Heliniä, Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton toiminnanjohtaja Virpi Duvfaa ja vuoden poliisiksi valittu Toni Reinikainen. Yleisötapahtuman juontaa Leena Serpola-Kaivo-oja

Gipsy Jazz-yhtye soittaa musiikkia ja Kepeät jalat-ikääntyneiden ihmisten kansan-tanssiryhmä esiintyy.

Tapahtuman järjestävät jakavat tilaisuudessa esitteitä sekä keskustelevat päivän aiheesta ohikulkijoiden kanssa.Tapahtuma Stellassa päättyy klo 11:30.

Tapahtumapäivä jatkuu Turvassa kotona? -asiantuntijapaneelilla Mikkeli-salissa klo 13:00- 15:00. Paneeli on tarkoitettu kaikille ikääntyneiden turvallisuudesta kiinnostuneille ja erityisesti ikääntyneitä asiakkaita työssään kohtaaville, vanhuspalvelujen suunnittelijoille ja päättäjille. Myös tämä tilaisuus on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua.

Asiantuntijapaneelin ohjelman avaa Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Elli Aaltonen.Valtiovallan tervehdyksen tilaisuuteen tuo perhe-ja peruspalveluministeri Juha Rehula. Juontajaksi tilaisuuteen on lupautunut Tiina Merikanto YLE:stä.

Muina asiantuntijoina panelikeskusteluun osallistuvia ovat Mikkelin kaupungin alueella toimivia ikääntyneiden turvallisuudesta vastaavat eri toimijoiden edustajat. Mukana keskustelemassa kommentoijina ovat myös kokemusasiantuntija ja edustajat  poliisista,vanhusneuvostosta ja seurakunnasta.

Tilaisuuden tauolla musisoi Gipsy Jazz-yhtye.

Tiedotustilaisuus
Tapahtumasta järjestetään virallinen tiedotustilaisuus ti 14.6.2016 klo 13:00 AVI:n tiloissa os. Maaherrankatu 16, 50100 Mikkeli. Ylijohtaja Elli Aaltonen on tilaisuudessa läsnä. Paikalle kutsutaan mahdollisimman laajasti myös tiedotusvälineiden edustajia.

Tilaisuudesta on nähtävissä kooste myöhemmin Kätketyt äänet – kampanjan sivuilla. Lisätietoa kampanjapäivästä ja seminaarista www.katketytaanet.fi ja kampanjapäivän Facebook-sivulta.